Nuortenillat perjantaisin klo 18.30

Nuoret ovat valtava voimavara! Haluamme nähdä Jumalan tulevan todelliseksi jokaisen nuoren sydämessä ja heidän löytävän kutsunsa ja tarkoituksensa elämässä. Emme järjestä pelkästään aktiviteetteja, vaan haluamme ensisijaisesti varustaa jokaisen nuoren rohkeudella sekä uskolla kohtaamaan elämän haasteet. Nuortentyömme on dynaamista ja täynnä elämää!
Nuorten toimintaa voit seurata myös seuraavien kanavien kautta:
  • Nuortenillat 13–19-vuotiaille joka perjantai-ilta
  • Nuorille aikuisille on useita tapahtumia ja niitä on helpoin seurata Facebookin kautta. Nuorten ja nuorten aikuisten työ toimii ”LED”-nimikkeen alla.
  • Meiltä löytyy myös YouTube-kanava Helsinki Youth, josta löytyy vastauksia kuumiin perunoihin ja palikoita oman uskosi kasvattamiseen (Uskon palikat -sarja).
  • Instagramissa: River Youth
PelastettuOulu2019 läpinäkyvä

Konferenssi erityisesti nuorille sekä nuorille aikuisille. Pastori Nico tekee yhdessä vaimonsa Noomin kanssa nuorisotyötä Helsingissä ja he ovat tiiminsä kanssa tulossa Ouluun palvelemaan ja näkemään, mitä Jumala tekee Oulussa ja koko Pohjois-Suomessa!

Mitä voit odottaa? – Hauskaa! Jokaisesta tilaisuudesta lähtiessäsi tulet lähtemään hyvillä mielin. Konferenssi tulee varustamaan, kannustamaan ja antamaan uutta iloa elämääsi ja arkeesi!

Joten tule mukaan, nähdään siellä!

Aikataulu

Ke
18.00 – Avoin Tilaisuus

To
18.00 – Tilaisuus

Pe
17.00 – Tilaisuus
19.30 – Tilaisuus

La
13.30 – 15.00 Let´s Talk About It!
15.15 – 16.30 Workshops
16.30 – Tauko
18.00 – Tilaisuus