RBI2020_FIN_text

Näe Jumalan suunnitelman toteutuvan elämässäsi!

River Raamattukoulu on sinulle, joka haluat syventää suhdettasi Jumalan kanssa ja nähdä elämäsi muuttuvan Raamatun opetuksen myötä. Uskomme, että Jumalalla on jokaiselle ihmiselle tarkka suunnitelma ja Hänen tahtonsa on, että kasvamme uskossamme. River Raamattukoulu auttaa sinua löytämään kutsusi sekä Raamatun totuudet, joita voit soveltaa jokapäiväisessä elämässäsi. Näkymme on, että jokainen kristitty saa täyden varustuksen elääkseen sitä voitokasta elämää, jonka Jumala on heille tarkoittanut!

INFO

Raamattukoulun ensimmäinen vuosi on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa ymmärtää Raamattua paremmin sekä kokea enemmän Jumalan kirkkautta elämässään. Opintosuunnitelmaa ei ole tehty pelkästään henkilöille, jotka kokevat kutsun kokopäiväiseen palvelutyöhön, vaan myös jokaiselle, joka haluaa syventää suhdettaan Jumalan kanssa. Raamattukoulussa opetettavat totuudet ovat jokaiselle kristitylle elintärkeitä.

Raamattukoulun toinen vuosi on jatkoa ensimmäiselle vuodelle ja tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa syventää ymmärrystään Raamatusta. Toisella vuodella on myös enemmän käytännönläheistä harjoittelua. RBI on Yhdysvalloissa akkreditoitu ja River Bible Institute Tampan alainen koulu. Toisen vuoden Raamattukoulusta valmistuva opiskelija saa virallisen tutkinnon opiskelustaan.

RBI:n 3. vuosi on 12 kuukauden käytännön harjoittelun ajanjakso.

Käytännön tietoja:

Tunnit pidetään joka tiistai-perjantai klo 9.00-12.00 välisenä aikana.

Tässä joitakin RBI Raamattukoulun kursseja:

Auktoriteetti ja alamaisuus, Avustavat palvelutyöt, Elämä uutena luomuksena, Eskatologia, Evankelistan palvelutyö, Evankeliumit, Hengellinen kasvu, Hengen hedelmät, Herätys, Kristus Parantaja, Lähetystyö, Pyhä Henki, Rakkaudessa vaeltaminen, Rukous, Saarnaoppi, Sydämen asiat, Taivaan suunnitelma, Taloudenhoito, Usko, Valmistautuminen palvelutyöhön, Veriliitto, Ylistys elämäntapana

Läkkisepäntie 3 ( Käpylän asema )
00620 Helsinki

TILITIEDOT

River Church Finland
FI41 1555 3000 1247 36

Viite:  7090

PUHELIN

+358(0)9-31542779

TOIMISTO

TI-TO 13-16

River Church Finland saa käyttää tietojani yhteydenpitotarkoitukseen.