ma 6.5. klo 18


Oletko sinä liiketoiminnassa tai haluaisitko olla? Työskenteletkö tavallisessa työssä ja haluat oppia tekemään työtäsi yhdessä Pyhän Hengen kanssa saaden taivaallisia tuloksia?

Mitä tapahtuisi, jos Herra kymmenkertaistaisi liiketoimintasi liikevaihdon ja tuoton lyhyessä ajassa? Pysyisikö sydämesi edelleen tulessa ja huomiosi Jumalan asioissa?

Haluatko palvella Jeesusta kaikella mitä sinulla on ja nähdä miltä voima hankkia rikkautta näyttää sinun elämässäsi? (5. Moos. 8:17-18)

Älä ajattele sydämessäsi: ‘Oma voimani ja oman käteni väkevyys on hankkinut minulle tämän rikkauden’, vaan muista, että Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle voiman hankkia rikkautta pitääkseen liittonsa, jonka hän valalla vannoen teki sinun isiesi kanssa, niinkuin tähän päivään saakka on tapahtunut.

Jos haluat todella nähdä Jumalan pysäyttämättömän voiman liiketoiminnassasi, kytke se Jumalan Valtakuntaan. Ala asettamaan liiketoiminnallesi tavoitteita, jotka ovat linkittäytyneitä ikuisuuteen. Ja tule yhteyteen muiden uskoa täynnä olevien yrittäjien kanssa, jotka myös laittavat Jeesuksen ensimmäiselle sijalle omassa elämässään!

Jos olet jo osana yritysmaailmaa tai kiinnostunut astumaan siihen, tervetuloa verkostoitumaan ja varustautumaan toisten samanhenkisten kanssa!

Tarjolla kahvia ja muuta virkistävää.