13.-17.5.

Koe 5 päivää elämää muuttavia kokouksia evankelista Joseph Acanyan kanssa

Liity viideksi illaksi voimakkaaseen kokoukseen evankelista Joseph Acanyan, Mega Harvest -palvelutyön dynaamisen saarnaajan ja pioneerin kanssa. Jokainen ilta lupaa kohtaamisen ihmeiden kanssa, kun syvennymme Jeesuksen ajattomaan pelastavaan sanomaan.

Evankelista Joseph Acanya ei ole vain saarnaaja, vaan Jumalan parantavan voiman astia. Hänellä on näky seistä maailmanlaajuisen evankelioinnin eturintamassa, ja hän on matkustanut ympäri maailmaa kantaen toivon sanomaa ja osoittaen ylösnousseen Kristuksen konkreettista voimaa ihmeiden, merkkien ja tunnustekojen kautta.

Tietoja evankelista Joseph Acanyasta:

Evankelista Joseph Acanya on “Heal the Sick” -radio-/TV-lähetyksen juontaja ja evankelista Jonathan Shuttlesworthin Revival Today -evankelistayhdistyksen aktiivinen jäsen. Häntä innoittaa tohtori T.L. Osbornin esikuva, jota seuraten hän on toteuttanut lukuisia kansainvälisiä ulkoilmaristiretkiä ja retkiä. Hänen mottonsa “Meidän sukupolvemme ravistellaan” kuvastaa hänen omistautumistaan evankeliumin levittämiselle kauas ja laajalle.

Älä missaa:

  • Voimassa saarnatut innostavat saarnat uudistavat uskosi
  • Ihmeellisiä todistuksia paranemisesta ja vapautumisesta
  • Ilmapiiri, joka on täynnä Jumalan läsnäoloa
  • Mahdollisuudet henkilökohtaiseen rukoukseen ja palvelukseen

Liity mukaan todistamaan Jumalan voimaa: Tule odottamaan, tule nälkäisenä ja valmistaudu kokemaan elämää muuttava Jumalan kosketus. Tämä tapahtuma on avoin kaikille, jotka etsivät hengellistä uudistumista, paranemista ja syvempää kohtaamista elävän Kristuksen kanssa.