Samalla tavalla kuin fyysinen kehosi hyötyy terveellisestä ruokahalusta, henkesi hyötyy taivaallisesta ruokahalusta!

Ruokahalullasi on vaikutus fyysiseen kehoosi! Jos totut syömään sitä, mikä ei ole hyödyllistä sinulle, se heikentää kehoasi. Jeesus sanoi Johanneksen evankeliumissa 4:34 ..

”Minun ruokani on se, että minä teen lähettäjäni tahdon ja täytän hänen tekonsa.”

Samalla tavalla kuin fyysinen kehosi hyötyy terveellisestä ruokahalusta, henkesi hyötyy taivaallisesta ruokahalusta!

 ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee. (‭‭5. Mooseksen kirja 8‬:‭3b‬‬‬)

Hyvä uutinen on, että voit kehittää terveellisen hengellisen ruokahalun, joka tuottaa hyviä tuloksia elämässäsi! Voit muuttaa sen, mitä syöt! Jeremia 15:16 sanoo: ”Sinun sanasi tulivat, ja minä söin ne”.

”Ja ne, jotka ovat Kristuksen Jeesuksen omat, ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen.” (‭‭Galatalaiskirje 5‬:‭24‬‬‬)

Galatalaiskirjeessä 5:19-21 Jumalan Sana luettelee lihan teot. Kun ruokimme lihaamme, tuotamme tätä elämässämme: haureutta, saastaisuutta, irstautta, epäjumalanpalvelusta, noituutta, vihamielisyyttä, riitaisuutta, kateellisuutta, vihaa, juonia, eriseuroja, lahkoja, kateutta, juominkeja, mässäyksiä ja muita sen kaltaisia.

Hengen hedelmä on toisaalta lueteltu Galatalaiskirjeessä 5:22-23: rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys ja itsensähillitseminen.

Millainen on ruokahalusi tänään? Haluatko tehdä Jumalan tahdon, nautitko Jumalan Sanasta ja janoatko Pyhää Henkeä? Onko sinulla intohimo nähdä Jumalan valtakunnan etenevän, ajatukset taivaallisissa asioissa ja vietätkö aikaa rukouksessa ja ylistyksessä?

Ruokahalusi voi muuttua! Päätä ravita itseäsi Jumalan Sanalla, liity mukaan säännöllisesti, kun tulemme yhteen seurakuntana, ympäröi itsesi ihmisillä, jotka rakastavat Jeesusta ja pysy rukouksessa! Jatka evankeliumin jakamista ja Jumalan valtakunnan edistämistä!