19.-26.6.2022
Ulkoniitynkuja 6, Vantaa
River Church Finland

Vierailevina ylistyksenjohtajina Joe & Becky Cruse (USA)

 • 19.6. klo 10 ja klo 18
 • 20.-25.6. klo 10 ja klo 19
 • 26.6. klo 10 ja klo 18

Jumalan tuli -kesäkonferenssin
ylistyksenjohtajina palvelevat Joe ja Becky Cruse USA:sta.

Joe ja Becky Cruse tunnetaan mm. Sweet Presence of Jesus sekä Revival Down Under -ylistysalbumeilta, sekä ylistyksenjohtajina Rodney Howard-Brownen 90-luvun herätyskokouksissa isoilla areenoilla eri puolilla maailmaa.

Cruset aloittivat hengellisen musiikkityön Cruse Family Singers -yhtyeessä  Teksasissa vuonna 1972, yhdessä Cindy Cruse-Ratcliff’n  kanssa, joka tunnetaan nykyisin Joel Osteenin ja Lakewood Churchin ylistyksenjohtajana.

1990-luvun suurten areenoiden ja herätyskiertueiden jälkeen Joe ja Becky Cruse perustivat, yhdessä perheen kanssa, ylistyksenjohtajia kouluttavan Worship WORKS International -työn sekä Cruse Academy of Arts -taidekoulun. 

Joe ja Becky Cruse ovat arvostaneet palvelutyöhön liittyvissä valinnoissa perhettä, ja kaikki kolme heidän aikuista lastaan toimivat tällä hetkellä ylistyspastoreina eri seurakunnissa. Lapsenlapsia Joe ja Becky Cruselle on kertynyt yhdeksän.

Joe ja Becky Cruse ovat ylistyksenjohtajien edelläkävijöitä ennen tämän päivän megakirkkojen ylistyksenjohtajia, ja he ovat vaikuttaneet laajasti seurakuntien ylistykseen ja musiikkiin mm. USA:ssa ja Australiassa.

Kesäkonferenssin pääpuhujat Tomi ja Sanna Lehto tulivat USA:sta Suomeen vuonna 2011, opiskeltuaan River Bible Institutessa Floridassa ja työskenneltyään Rodney Howard-Browne Revival Ministries’n palveluksessa ja River at Tampa Bay -seurakunnassa yhteensä kymmenen vuotta.

He kokivat Jumalan kutsun tulla Suomeen, jotta jokainen Suomessa saisi kuulla evankeliumin. “Suomessa syntyneinä ja suomalaisina ymmärsimme, että ihmiset eivät ole nykyaikana kuulleet evankeliumia, ja sitä miten pelastutaan”, Sanna Lehto kertoo. “Oltiin varmoja, että jos he kuulevat sen, niin he ottavat sen vastaan,  koska se on maailman paras sanoma.”


Ennakkoilmoittautuminen on nyt suljettu

Voit rekisteröityä paikan päällä


Saapumisohjeet

Seurakuntamme sijaitsee Vantaan Varistossa Vihdintien läheisyydessä osoitteessa Ulkoniitynkuja 6, 01660 Vantaa. Saapuminen seurakunnalle tapahtuu julkisella liikenteellä pääasiassa helpoiten tulemalla ensin lentäen, laivalla, junalla tai bussilla Helsinkiin (Helsinki-Vantaan lento-asemalle, Helsingin keskustaan tai Pasilaan) ja jatkaen siitä junalla tai bussilla Vantaalle. Alla tarkemmat ohjeistukset saapumiseen eri puolilta Suomea sekä autolla että julkisella liikenteellä (myös jatkoyhteydet):

Saapumisohjeet julkisella liikenteellä

Helsinkiin muista kaupungeista:

 • Lentäen: Finnair liikennöi Helsinkiin suorilla lennoilla Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Vaasasta, Oulusta, Kuusamosta, Rovaniemeltä, Kittilästä, Ivalosta ja Maarianhaminasta (www.finnair.fi)
 • Laivalla: Tallink-laivayhtiö liikennöi laivoilla Maarianhaminasta Helsinkiin (www.tallink.fi)
 • Junalla: VR liikennöi junilla Helsinkiin suurimmasta osasta Suomen kaupungeista (www.vr.fi)
 • Bussilla: Onnibussilla on laajat kulkuyhteydet Helsinkiin suurimmasta osasta Suomen kaupungeista (www.onnibus.com)

Seurakunnalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Vantaan Tikkurilasta:

 • I-juna kulkee Tikkurilasta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoraan Myyrmäkeen ja Myyrmäestä lähtevät bussit seurakunnalle (ohjeet Myyrmäestä saapumiseen alempana)
Seurakunnalle Helsingin keskustasta:
 • Bussit 322 ja 345 lähtevät Elielinaukiolta ja ajavat seurakunnan lähelle 4-5 minuutin kävelymatkan päähän. Bussista 322 poisjäänti tapahtuu Kylväjänkujan pysäkillä ja bussista 345 Santamäentien pysäkillä. 
Seurakunnalle Helsingin Pasilasta:
 • P-juna kulkee Pasilasta suoraan Myyrmäkeen ja Myyrmäestä lähtevät bussit seurakunnalle (ohjeet Myyrmäestä saapumiseen alempana)
Seurakunnalle Vantaan Myyrmäestä:
 • Bussit 311, 335 ja 571 lähtevät Myyrmäen asemalta ja ajavat seurakunnan lähelle 4-6 minuutin kävelymatkan päähän. Bussit 311 ja 571 lähtevät Myyrmäestä laiturilta 17 ja bussi 335 laiturilta 19. Busseista 335 ja 571 poisjäänti tapahtuu Ulkoniitynkujan pysäkillä ja bussista 311 Kylväjänkujan pysäkillä. 

Saapumisohjeet autolla

Muista kaupungeista:
 • Saapuminen autolla tapahtuu helpoiten liittymällä ajamaltasi moottoritieltä Kehä III:selle (Turun suunnasta tullessa itään, muista suunnista tullessa länteen) ja liittymällä sen jälkeen Kehä III:selta Vihdintielle kohti Helsingin keskustaa. Seurakunta sijaitsee Variston liittymän kohdalla Vihdintieltä käännyttäessä. 
Helsinki-Vantaan lentoasemalta:
 • Lentoasemalta lähdettäessä ajetaan Kehä III:selle länteen päin ja liitytään noin 11 kilometrin ajomatkan jälkeen Vihdintielle kohti Helsingin keskustaa. Seurakunta sijaitsee Variston liittymän kohdalla Vihdintieltä käännyttäessä. 
Helsingin keskustasta:
 • Helsingin keskustasta lähdettäessä ajetaan Mannerheimintietä pohjoiseen päin noin 10 kilometrin matka Kehä I:sen risteykseen asti, jossa käännytään Kehä I:selle länteen päin. Hetken ajomatkan kuluttua Kehältä käännytään oikealle Vihdintielle ja Vihdintieltä 5 kilometrin ajomatkan jälkeen Variston liittymästä oikealle. Ulkoniitynkuja on kääntymisen jälkeen ensimmäinen katu vasemmalla.

Parkkipaikat

Seurakuntarakennuksen pihalla on parkkialue, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja. Parkkialue löytyy Ulkoniitynkujan yläpäästä (joko ajaen Ulkoniitynkujaa ylöspäin tai kääntyen kujan alemmassa osassa portista vasemmalle ja ajamalla ramppia ylöspäin). Myöskin Ulkoniitynkujalla on tien varrella rajallinen määrä parkkipaikkoja. Seurakunnan lähellä sijaitsevat myöskin K-Supermarket Herkkupähkinä ja Neste K Varisto, joiden pihalla on muutamia parkkipaikkoja. 

Kartta / bussipysäkkien sijainnit + ajoreitti:


Majoituspaikat lähellä seurakuntaa:

Noli Myyrmäki (Vantaa)
Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela
Glo Hotel Espoo Sello
 • Varaussivu: https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-sello
 • Osoite: Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo
 • Etäisyys seurakunnasta autolla noin 7-8km
 • Hinta noin 116€ per yö 2 henkilölle kesäkuussa 2022 (sisältää aamiaisen)