Peace Like A River
30.4.-1.5.

Mukana Sanna Lehto ja Tanya Chand

Naisten Vappukonferenssi on jo klassikko! Toukokuun ensimmäiset hetket mitä parhaimmassa seurassa, Pyhän Hengen ilossa ja myös maittavalla tarjoilulla – tämä on se, miten meillä naisilla on etuoikeus ottaa kesä vastaan!


Sanna Lehto
Pastori, River Church Finland

“Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.” 2. kirje Timoteukselle 1:7

Maailma on myllerryksessä ja mielenterveysongelmat ovat huipussaan länsimaisissa yhteiskunnissa.

Kristittynä terve mieli kuuluu meille. Jeesus sanoi, että maailmassa meillä on ahdistus, mutta Hän kehotti meitä olemaan turvallisin mielin, koska Hän on voittanut maailman!

Toivon, että Jeesus saa koskettaa naisia Hänen rauhallaan, joka tulee vain Hänen Hengeltään.

On kunnia saada vieraakseni evankelista Tanya Chand (UK). Hänellä on henkilökohtainen todistus siitä, kuinka hän selviytyi itsemurhayrityksestä, voitti masennuksen ja ahdistuksen, vapautui täydellisesti vuosia kestäneestä huumeidenkäytöstä ja tuli kahden kauniin lapsen äidiksi, vaikkei hänellä itsellään ollut turvallista lapsuutta. Vain Jeesuksen veren kautta!

Jeesuksen kautta voitamme minkä tahansa taistelun!

Tervetuloa WOV ’24 -vappukonferenssiin!

“Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman.” Johannes‬ ‭16:33‬


Tanya Chand
Inspirational speaker, author and Pastor

Tanya on inspiroiva puhuja, kirjailija ja pastori. Hän johtaa yhdessä miehensä Danielin kanssa “Walking Like Jesus” -palvelutyötä. He ovat myös johtavia pastoreita Pragma Church -seurakunnassa, joka sijaitsee Milton Keynesissä, Buckinhamshiressa. Tanyan sydämen halu on nähdä, että ihmiset oppivat tuntemaan Jumalan Isänään ja että he saavat vahvan Jumalan lapsen identiteetin.

13-vuotiaana Tanya yritti päättää oman elämänsä. Hänen isänsä jätti hänet ennen syntymää ja hänen äitinsä oli vahvasti masentunut. Tanya koki, ettei häntä rakastettu tai haluttu, joten hänellä ei ollut mitään, minkä vuoksi elää. Hän otti yliannostuksen, ja makasi koomassa ja hengityskoneessa kolmen päivän ajan. Juuri ennen kuin lääkärit kytkivät koneet pois, hän alkoi taas ihmeellisesti reagoida. Tanya selvisi yliannostuksesta ja pääsi asumaan kristittyjen sijaisvanhempien luokse. 

Sijaiskodissa Tanya antoi elämänsä Kristukselle, ja 21-vuotiaana hän valmistui Assemblies of God -kirkkokunnan raamattukoulusta Lontoossa. Pian tämän jälkeen Tanya tapasi miehensä Danielin, ja ryhtyi kokoaikaiseen palvelutyöhön hänen kanssaan.