Ps Tomi

Jumalan Sana sanoo: “Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.” (2. Kor. 5:17)

Kaikki tuottamaton, hedelmätön ja kaikki asiat, jotka pidättelivät sinua vuonna 2019 ovat nyt takana. Olemme samaa mieltä Jumalan Sanan kanssa siitä, että tämä vuosi Kristuksessa tulee olemaan täynnä kasvua, moninkertaistumista ja vauhtia. Mennyt on takana. Olet syntynyt uudesti olemaan hedelmällinen Jumalan armosta.

Ota hyöty raamatunkohdista ja julistuksista tälle uudelle vuodelle ja ota ne mukaan päivittäisiin rukoushetkiisi. Vanha on mennyttä ja elämme hedelmällisyyden ja lisäyksen aikaa.

Ole runsaasti siunattu eläessäsi erotettuna Herralle, etsiessäsi mahdollisuuksia edistää Jumalan valtakuntaa ja jakaessasi Jeesuksesta muille.

Declarations 

  1. “Mutta Jumalan sana menestyi ja levisi.” Apostolien teot 12:24

Jumalan sana kasvaa ja moninkertaistuu elämässäni. Tuotan enemmän ja enemmän hedelmää tänä vuonna. Olen hedelmällinen. Olen siunattu. Olen siunaus suomelle.

  1. Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa. Filippiläiskirje 3:13-14 

Menneisyyteni ei estä minua. Olen kiinnittänyt katseeni jumalan taivaalliseen kutsuun kristuksessa jeesuksessa. 

  1. “Ja Jeesus sanoi heille: ‘Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia’.”

Markus 1:17

Minulla on jumalan kutsu olla ihmisten kalastaja. Olen evankeliumin palvelija. Olen kutsuttu. Olen voideltu. Olen varustettu tähän taivaalliseen tehtävään. 

  1. “Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta; silloin sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa.” Psalmit 37:3-4

Jumalan on elämäni ilo tänä vuonna. Sydämeni on kiinnittynyt hänen lupauksiinsa. Luotan herraan. Teen jatkuvasti sitä, mikä on oikeaa hänen silmissään.