.

.

Pastorimme

“Suurin tavoitteemme ja kaipauksemme on rakastaa Jumalaa ja palvella ihmisiä! Toiveemme on, että jokainen voisi kuulla evankeliumin ilosanoman ja kokea sen muuttavan voiman jotta he voisivat elää sitä hyvää elämää johon Jumala on heidät kutsunut. Uskomme, että Jumalalla on kutsu ja tarkoitus jokaiselle, ja haluamme että jokainen kristitty voisi olla täysin valmistautunut toteuttamaan kutsumustaan.”

Tomi ja Reetta Lehto
Pastorit, River Church Finland

Vaikka Tomi ja Reetta ovat syntyjään suomalaisia, he ovat asuneet suuren osan elämästään Yhdysvalloissa. He ovat suorittaneet USA:ssa teologian kandidaattia vastaavan tutkinnon.

Raamattukoulusta valmistuttuaan Lehdot palkattiin paikalliseen seurakuntaan, jossa he palvelivat työntekijöinä seuraavat 7 vuotta, kunnes Jumala kutsui heidät aloittamaan oman työn Suomessa.

Vuonna 2011 he tulivat Suomeen lähetystyöhön ja kiersivät eri paikkakunnilla evankelistoina. Pian tämän jälkeen Jumala kutsui heidät perustamaan seurakunnan Helsinkiin ja vuonna 2012 River-seurakunta sai alkunsa. Alusta alkaen näkynä on ollut olla aidosti kansainvälinen seurakunta, joka tavoittaa ja rakastaa ihmisiä riippumatta yhteiskuntaluokista.

Tomin ja Reetan suurin intohimo on nähdä Suomen muuttuvan Jumalan voimasta. He ovat myös kansainvälisesti kysyttyjä puhujia. Tomi ja Reetta ovat saaneet virallisen työntekijävihkimisen vuonna 2010 ja pastorin valtakirjan kesällä 2012. Heillä on kolme lasta: Maria, Jonathan ja Abigail.