.

.

Pastorimme

“Suurin tavoitteemme ja kaipauksemme on rakastaa Jumalaa ja palvella ihmisiä! Toiveemme on, että jokainen voisi kuulla evankeliumin ilosanoman ja kokea sen muuttavan voiman jotta he voisivat elää sitä hyvää elämää johon Jumala on heidät kutsunut. Uskomme, että Jumalalla on kutsu ja tarkoitus jokaiselle, ja haluamme että jokainen kristitty voisi olla täysin valmistautunut toteuttamaan kutsumustaan.”

Tomi ja Sanna Lehto
Pastorit, River Church Finland

Tomi ja Sanna ovat syntyneet ja kasvaneet Suomessa, mutta he ovat viettäneet useita vuosia Amerikassa, missä he ensin opiskelivat raamattukoulussa ja sen jälkeen työskentelivät paikallisessa seurakunnassa ja kansainvälisessä palvelutyössä Tampassa, Floridassa. Näiden vuosien aikana he saivat ensimmäiset lapsensa Marian ja Jonathanin ja heistä tuli Yhdysvaltain kansalaisia.

Vuonna 2008 Jumala alkoi kutsua Tomia ja haastoi häntä kysymällä: “Mitä haluat elämältäsi?” Vastaus nousi hänen hengestään Psalmista 2:8: “pakanakansat minun perinnökseni ja maan ääret minun omikseni”. Pian tämän jälkeen he alkoivat kiertää Suomea evankelistoina kertoen ihmisille Jeesuksesta kaduilla ja rohkaisten uskovia joka puolella rohkeasti jakamaan uskostaan.

Vuonna 2012 River-seurakunta ja raamattukoulu Helsingissä aloittivat toimintansa – näkynä kouluttaa ja varustaa uskovia palveluksen työhön. Myös heidän kolmas ja viimeinen lapsensa Abigail syntyi. Tomin ja Sannan viikoittainen tv-ohjelma “Hyvä Elämä” näkyy sekä Suomessa, Virossa että Ruotsissa.

Henkilökunta

Haluamme korottaa Jeesusta Suomessa ja näkymme on, että jokainen suomalainen korva saisi kuulla evankeliumin ilosanoman ja kokea sen muuttavan voiman, jotta he voisivat elää sitä hyvää elämää, johon Jumala on heidät kutsunut. Uskomme, että Jumalalla on kutsu ja tarkoitus jokaiselle, ja haluamme, että jokainen kristitty voisi olla täysin valmistautunut toteuttamaan kutsumustaan.