Näe Jumalan suunnitelman toteutuvan elämässäsi

River Raamattukoulu on sinulle, joka haluat syventää suhdettasi Jumalan kanssa ja nähdä elämäsi muuttuvan Raamatun opetuksen myötä. Uskomme, että Jumalalla on jokaiselle ihmiselle tarkka suunnitelma ja Hänen tahtonsa on, että kasvamme uskossamme.

River Raamattukoulu auttaa sinua löytämään kutsusi sekä Raamatun totuudet, joita voit soveltaa jokapäiväisessä elämässäsi. Näkymme on, että jokainen kristitty saa täyden varustuksen elääkseen sitä voitokasta elämää, jonka Jumala on heille tarkoittanut!

Raamattukoulun tarkoitus

River Bible Institute kouluttaa miehiä ja naisia herätyksen hengessä palvelutyöhön 2000-luvulle. Raamattukoulu ei ole tarkoitettu ainoastaan kokoaikaiseen palvelutyöhön kutsutuille, vaan kaikille Jumalan omille, jotka ovat janoisia Herran puoleen. Koulu on paikka, jossa Jumalan Sana ja Pyhä Henki yhdessä tuovat elämää, synnyttävät palvelutöitä sekä lähettävät ihmisiä täyttämään Jumalan kutsun.

Raamattukoulu tarjoaa laadukasta ja hengentäyteistä raamatullista opetusta, akateemista koulutusta sekä käytännön harjoittelua kaikille, jotka ovat kutsutut johonkin viisitahoisen palvelutyön virkaan. Opinto-ohjelma sopii myös jokaiselle, joka haluaa tulla paremmin varustetuksi kristillisen palvelutyön muilla osa-alueilla.


Kouluajat

Tiistaista-perjantaihin
klo 9-13

Osoite

Ulkoniitynkuja 6
01660 Vantaa


Puhelin

09-31544712

Toimisto

Tiistai-torstai klo 13-16

Email

rbi@riverchurch.fi