Ps Sanna text 

EF 2:10 Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.

Sydämeni rukous on se että jokainen RCF – seurakunnan jäsen täyttäisi sen tehtävän, joka Jumalalla on elämällemme.

Raamattu lupaa, että Hän vahvistaa vanhurskaan askeleet.

Herra vahvistaa sen miehen askeleet, jonka tie hänelle kelpaa” PS 37:23. Hän haluaa johdattaa meitä jokaisella askeleella eteenpäin.

Kun olemme asettaneet elämämme oikeaan asemaan Hänen kanssaan, voimme luottaa Hänen johdatukseensa. Mikään askeleemme ei ole turha!  “Sillä Herra tuntee vanhurskasten tien, mutta jumalattomain tie hukkuu”  Ps 1:6.

Ollaan luottavaisin mielin ja rauhassa tänä vuonna, ymmärtäen, että Hän johtaa meitä yliluonnollisesti Henkensä kautta. Hän vaikuttaa meissä tahtomista ja tekemistä ja  vanhurskaana kuulemme Hänen äänensä! Uuden luomuksen elämä loistaa kauttamme ja kantaa ikuista hedelmää ikuisuuteen! 

Herralta tulevat miehen askeleet; mitäpä ymmärtäisi tiestänsä ihminen itse? SNL 20:24  

Ps Jussi text 

IHMISTEN KALASTAJAT

Markus 1:17-18 (R1992) on tallentanut meille sanat, joilla Pelastajamme kutsui lähes 2000 vuotta sitten opetuslapsiaan seuraajikseen: “Jeesus sanoi heille: “Lähtekää minun mukaani. Minä teen teistä ihmisten kalastajia.” He jättivät heti verkkonsa ja lähtivät seuraamaan Jeesusta.”

Todellisessa kristinuskossa Jeesuksen esimerkin seuraamisesta. Kun opimme tuntemaan Hänen Sanansa ja läsnäolonsa, ymmärrämme, että uskonelämän ytimessä on pelastuksen sanoman levittäminen. Jeesus on ainoa tie ikuiseen elämään. Sen lisäksi, Hän haluaa antaa meille yltäkylläisen elämän, kun vain Matteus 6:33 mukaisesti etsimme ensin Jumalan Valtakuntaa – Hänen tapaansa elää ja toimia. Todellinen kristinusko ei ole koskaan ollut seremoniallista rituaaliuskoa vaan henkilökohtaista sydämen uskoa, Jeesuksen esimerkin seuraamista teoissa ja sanoissa. Jeesuksen seuraamisen ytimessä on Evankeliumin julistaminen. Hän on antanut meille selvät ohjeet Sanassaan.  

Matt 28:19-20:

“Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

Nyt on meidän aikamme. Nyt on aika elää Sanan mukaan. Nyt on aika mennä ja julistaa Evankeliumia, johtaa ihmisiä pelastukseen ja sen jälkeen opettaa uskonratkaisun tehneitä elämään Jumalan Sanan mukaisella tavalla. Tämän vuoksi haluamme rohkaista jokaista olemaan mukana lähellä asuinpaikkaasi kokoontuvassa kotiryhmässä. Kotiryhmä on paikka, missä voit kasvaa uskossasi ja mihin voit tuoda uusia ihmisiä mukaan Jumalan perheyhteyteen. Sinä voit tavoittaa sellaisia ihmisiä, joita kukaan muu ei kykene tavoittamaan. Jumala on antanut sinulle vastuun Evankeliumin etenemisestä koulussasi, työpaikallasi ja asuinalueellasi. Sinä olet Jumalan suunnitelma. Jos sinä et julista Evankeliumia omalla asuinalueellasi, kuka toinen sitten julistaisi? Suomi tulee muuttumaan sydän kerrallaan, perhe kerrallaan ja kaupunginosa tai lähiö kerrallaan – kunhan vain otat oman paikkasi Taivaan suunnitelmassa. Jeesuksen antama lähetystehtävä on yhä voimassa. Hän ei ole vielä palannut takaisin, koska Hän haluaa mahdollisimman monen ihmisen pelastuvan ennen kuin on ikuisesti liian myöhäistä. 

Tämä vuosi 2020 tulee olemaan suuren kasvun ja moninkertaistumisen aikaa River Church Finlandin palvelutyössä eri kaupungeissa. Suomen kylät, kaupungit, kaupunginosat ja lähiöt tulevat kuulemaan hyvät uutiset Jeesuksesta. 

Markus 1:38-39: Jeesus sanoi: “Me lähdemme nyt täältä ja menemme naapurikyliin. Minun on saarnattava sielläkin, sitä vartenhan minä täällä olen.” Niin hän lähti ja kiersi kaikkialla Galileassa, saarnasi synagogissa ja karkotti pahoja henkiä.”

Suomen väkiluku on nyt suurempi kuin koskaan aikaisemmin historiassa. Pienillä parin neliökilometrin maantieteellisillä alueilla, esimerkiksi Itä-Helsingin eri lähiöissä asuu kussakin kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka ovat kuin “lampaat ilman paimenta”. Kuitenkin kaikenikäiset ihmiset ovat nälkäisiä Jumalan todellisuuden puoleen. Ihmiset kaipaavat toivoa, vastauksia ja suuntaa elämälleen. Ennen kaikkea he tarvitsevat sielun pelastumista ennen kuin he siirtyvät tästä ajasta ikuisuuteen. Evankeliumin asialla on kiire. Antaudu Pyhälle Hengelle enemmän kuin koskaa ennen ja anna Hänen tehdä sinusta ihmisten kalastaja tämän sukupolven keskellä Suomessa! 

Siunaten,

Jussi Korvajärvi, avustava pastori