Jokainen pelto

Sak ‭10:1‬ . ‬Rukoilkaa Herralta sadetta kevätsateen aikana: Herra tekee ukkospilvet ja antaa heille sadekuurot, antaa kasvit joka miehen pellolle.

Ilman taivaan sadetta mikään pelto ei voi kukoistaa! Edessämme on pelto, sinulle on oma pelto huolehdittavana ja sinun sydämesi on pelto.  

SEURAKUNTA – Jumala on anntanut meille tehtävän, se on meidän peltomme! 

SINUN TEHTÄVÄSI – Mitä Herra on sinulle uskonut!

SYDÄMESI – Muutos lähtee sisältä!

Luukas 19:sta Jeesus kertoo kuninkaasta ja palvelijoista. (Luuk 19:11-27) Heidän piti hallita ennen kunnes kuningas palaa takaisin.

Taivaan Sade

Apt ‭2:1-4‬ . Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. 2Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. 3Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. 4Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.

Ilman taivaan sadetta me emme voi tehdä mitään. Ilman Häntä me emme ole mitään. Me olemme täysin riippuvaisia hänestä, luotamme Häneen ja olemme Hänestä   Without the rain of heaven, we can do nothing, without Him, we are nothing. We wholly rely on Him, trust Him, and are dependent on Him.
 

Nyt sataa!

Jaak‬ ‭5:7.  Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen. 

Nyt sataa! Taivas on auki. Onko sydmesi valmis vastaanottamaan? Oletko nälkäinen sille mitä taivaalla on sinua varten?