Paikallinen seurakunta yhdistää sinut maailmanlaajuiseen suunnitelmaan!

Koska Raamattu näki edeltäpäin, että Jumala vanhurskauttaa pakanat uskosta, se edeltäpäin julisti Abrahamille hyvän sanoman: sinussa tulevat siunatuiksi kaikki kansat. (‭‭Galatalaisille‬ ‭3‬:‭8‬ ‭FINRK‬‬)

Jumalan suunnitelma oli alusta asti kaikille kansoille. Hänen suunnitelmansa ja tarkoituksensa eivät ole muuttuneet, vaan pysyvät samoina. Ei ole suljettuja kansakuntia. Taivaallisen valtuutuksen kanssa meidät on lähetetty viemään ilosanomaa kaikille.

Sen salaisuuden, joka on ollut kätkössä ikuisista ajoista ja polvesta polveen mutta joka nyt on ilmoitettu hänen pyhilleen. (‭‭Kolossalaisille‬ ‭1‬:‭26‬ ‭FINRK‬‬)

Jumalan suunnitelma on jokaisen kansan ja kieliryhmän ennalleenasettaminen Jeesuksen Kristuksen kautta. Elämme täyteyden aikaa. Hinta on jo maksettu, voitto on saavutettu, ja meillä on avaimet! Herran henki on yllämme tätä aikaa varten nähdäksemme Jumalan suunnitelmien ja tarkoitusten toteutuvan!

Ota paikkasi Jumalan suunnitelmassa: sekä paikallisesti että globaalisti, olemalla intohimoinen osa Jumalan taivaallista rakennuspiirustusta tässä ajassa. Jatka rukoilemista tänä erityisenä rukouksen kuukautena. Ota tarkoituksellisia askelia täyttääksesi kaiken sen, minkä Jumala sinulle on tarkoittanut!