Jumalan halajaminen maanpäällä on perhe

Sanna Lehto

“…minä notkistan polveni Isän edessä, josta kaikki, millä isä on, taivaissa ja maan päällä, saa nimensä, että hän kirkkautensa runsauden mukaisesti antaisi teidän, sisällisen ihmisenne puolesta, voimassa vahvistua hänen Henkensä kautta ja Kristuksen asua uskon kautta teidän sydämissänne, niin että te, rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on, ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka on kaikkea tietoa ylempänä; että tulisitte täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä.”
Efesolaiskirje 3:14-19 FB38

Jumalan halajaminen maanpäällä on perhe! Kun olemme syntyneet uudesti olemme “adoptoituja Jumalan perheeseen ja tulleet Hänen lapsikseen“ Room 8:16. Jumala on meidän täydellinen taivaan isämme ja Jeesus on voimakkain ja paras isoveli mistä voimme olla ylpeitä!

Maallinen perheemme on malli Jumalan perheestä ja Jumalan suunnitelma lasten kasvattamiseksi. Vaikka maallinen perheemme olisi ollut vailla Jumalan rakkautta, uskovina saamme toisen mahdollisuuden kasvaa seurakunnan keskellä osana Jumalan perhettä “täysin valmiiksi.. täyden iän määrään”.. niinkuin Efesolaiskirje 4 seurakunnasta puhuu.