“Sillä maa on oleva täynnä Herran kunnian tuntemusta,
niinkuin vedet peittävät meren.”

Habakuk 2:14

Jumalan tahto ei aina toteudu.

Kokonaiset sukupolvet ovat menettäneet mahdollisuutensa muutokseen tottelemattomuuden ja epäuskon tähden. Kaupungit ja alueet ympäri maailman niittävät seuraamuksia, jotka johtuvat Jumalan kutsumien toimettomuudesta. Tarkoitan pyhiä, joille on uskottu taivaallisia tehtäviä, mutta ulkoisesti vakuuttavien syiden takia jättivät Jumalan suunnitelman ja vaihtoivat sen toiseen.

Näin ei ole meidän kohdallamme, eikä tämä tule olemaan yhteenveto tästä sukupolvesta. Tehtävämme on kattaa tämä maa Hyvillä Uutisilla, ja nähdä sydämet antautuneina Jeesukselle. Tästä syystä olemme vielä maan päällä!

Henkilökohtaisesti tämä työ tapahtuu sinussa ja kauttasi. Tullessasi täydelliseksi rakkaudessa ja eläessäsi uskosta, muutut kirkkaudesta kirkkauteen. Lisäksi jokaisella meillä on kriittinen rooli yhteisessä rukouksessa, ihmisten tavoittamisessa, opetuslapseuttamisessa, yhteydessä muiden kanssa ja yhteisessä ylistyksessä.

Vastuumme on tavoitella näkyä, nähdä näkymätön ja tehdä mahdoton. Nähdä sukupolvemme muuttuvan Jumalan kunniaksi.
Katetaan Suomi, ja valloitetaan maa — joka ikinen kaupunki, koti ja sydän. Jumala rakastaa tätä maata. Jos kykenet sen näkemään, voit sen omistaa.


Kanssasi herätyksessä,

Tomi Lehto, pastori