Katetaan maa

Habak‬ ‭2:14‬ ‬‬ Sillä maa on oleva täynnä Herran kunnian tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren.

‭‭2 Kor ‭4:3-6. ‬‬ Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, 4niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva. 5Sillä me emme julista itseämme, vaan Kristusta Jeesusta, että hän on Herra ja me teidän palvelijanne Jeesuksen tähden. 6Sillä Jumala, joka sanoi: “Loistakoon valkeus pimeydestä”, on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.

1. Kristus on täyttymys

Kristuksessa saa täyttymyksensä kaikki se minkä Vanha testamentti kykeni näyttämään vain kuvina ja varjoina. (Kol 2, Hepr 10)

‭‭Hepr ‭1:3‬‬‬ Ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa

Hänessä, meillä on lepo.

Hänessä, meillä on ilo.

Hänessä, olemme kaikkien voimien ja valtojen yläpuolella. 

Hänessä, meillä on elämä.   

Hän on Jumalan ainoa poika (Joh 3:16) Jumala lihallisessa muodossa (Kol 1:22) Ja jumalan rakas poika. (Luuk 3:22) Johon Jumala on mielistynyt!

Me olemme täällä jakamassa HÄNESTÄ. puhumassa HÄNESTÄ, näyttämänsä toteen HÄNEN voimansa. Tuomassa esiin HÄNEN rakkautensa tätä sukupolvea kohtaan. Todistamassa HÄNEN valtavasta voimastaan meitä kohtaan ja meissä. Jakamassa siitä mitä HÄN on tehnyt meidän eteemme. Miten HÄN kärsi ristillä. Maksoi hinnan. Kuinka HÄN nousi kuolleista ja elää ikuisesti!

Me olemme palavia HÄNELLE! 

2. Jokaiselle joka uskoo 

‭‭John ‭3:16-21‬.‬‬ Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. 17Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. 18Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. 19Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. 20Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. 21Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt.”

Maailmalla ei ole mitään tarjottavaa! 

Valo on tullut, voit uskoa Häneen tänään! Jokainen, joka huutaa tuon mahtavan nimen puoleen pelastuu! 

‭‭Apt‬ ‭4:12‬ ‬‬ Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman.”

‭‭Room‭ 10:13‬. Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.

Jeesuksen nimessä on pelastuminen, parantuminen ja elämä!

3. Sinä olet Hänen instrumenttinsa 

Me olemme täällä täyttämässä maan ja ottamassa sen haltuun!

Uuden testamentin seurakunta Suomessa tarvitsee militantin asenteen ja rakastavan sydämen. Me emme mene luonnollisessa voimassa, vaan Jumalan hengessä voittamaan ihmisten sydämiä. Julistamaan evankeliumia. Näkemään poikien ja tyttöjen, miesten ja naisten kääntyvän Jeesuksen puoleen. 

‭‭Room‬ ‭10:14-15‬ .‬‬ Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? 15Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on:”Kuinka suloiset ovat niiden jalat,jotka hyvää sanomaa julistavat!”

2 Käytännön askelta joita voit soveltaa elämässäsi: 

-Anna Jeesuksen hengen muuttaa sinut kokonaan. Muutos sinussa tulee olemaan muutos ympärilläsi.Herätys alkaa sinusta. Sinun elämäsi, asenteesi, sydämesi ja perheesi. Janoa muutosta! Lopeta muiden osoittelu ja katso peiliin! 

-Antaudu Pyhän Hengen suunnitelmaan ja ota oma paikkasi. Liity seuraamme rukouksessa joka arkipäivä, liity kotiryhmään. Tule mukaamme kaduille äläkä jätä väliin yhtään yhteistä sunnuntaikokousta.   

On aika ottaa maa haltuun. Meidän tehtävämme. 

Mille me elämme, sille me olemme valmiita kuolemaan.

Oletko mukana?