Luottamus vastaanottaa Jumalalta

Kokosydäminen palvelus Herralle tuo palkkion.

“Niin Jeesus sanoi hänelle: “‘Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi’.” (Matt. 22:37)

Jos pidättelet mistä tahansa syystä, haluaisin rohkaista sinua alkamaan elää 100-prosenttisesti Jeesukselle juuri tällä hetkellä!

– Ylistä ja palvo Herraa
– Rukoile kokosydämisesti
– Usko Jumalan sanaan ja toimi sen mukaan
– Palvele Häntä koko voimallasi
– Rakasta muita ihmisiä varauksetta

“Palvelijat (orjat), olkaa kuuliaisia niille, jotka ovat maallisia herrojanne, kunnioittaen heitä ja pyrkien innokkaasti miellyttämään heitä, vilpittömästi ja koko sydämestänne, niin kuin [palvelette] Kristusta [itseään] – ei silmäpalveluksen tavoin [ikään kuin he katselisivat teitä] ja vain miellyttääksenne ihmisiä, vaan Kristuksen palvelijoina (orjina), tehden Jumalan tahdon sydämestänne ja koko sielustanne; Palvelkaa hyvillä mielin ja hyvällä tahdolla, niin kuin Herraa eikä ihmisiä kohtaan, tietäen, että mitä tahansa hyvää joku tekeekin, hän saa palkkansa Herralta, olipa hän orja tai vapaa. ” (Ef. 6:5-8 vapaasti Amplified-käännöksestä suomentaen).

Erityiset palkkiot seuraavat, kun elämäsi on sataprosenttisesti erotettu Jumalalle. Tämä on sadonkorjuun kesä: on aika nähdä suuria asioita Suomessa.

Jumala on liikkeellä Henkensä kautta – hypätään mukaan!