Meillä on hyvä Jumala!

Meillä on hyvää tekevä hyvä Jumala joka antaa hyviä lahjoja!

“Te myös tiedätte, kuinka Jumala oli voidellut Pyhällä Hengellä ja voimalla nasaretilaisen Jeesuksen, hänet, joka kulki paikasta toiseen, teki hyvää ja paransi kaikki Paholaisen valtaan joutuneet, sillä Jumala oli hänen kanssaan.” (Ap. t. 10:38)


Jeesus tuli osoittamaan ja näyttämään meille, kuka Jumala todella on. Hän on hyvä Jumala, Hän tekee hyvää ja antaa hyviä lahjoja. Tällainen Hän kertakaikkiaan on!


Vanhan testamentin aikana temppelin valmistumisen ja vihkimisen yhteydessä kansa ylisti Jumalaa näillä sanoilla:


”Herra on hyvä, hänen armonsa pysyy ikuisesti.”
Tämän seurauksena Jumalan läsnäolo ja Herran valtava kirkkaus täytti temppelin siten, etteivät papitkaan kyenneet toimittamaan tavanomaista palvelustaan (2. Aik. 5). Jumala on hyvä Jumala!
Heprealaiskirjeen ensimmäisen luvun ja kolmannen jakeen mukaan ”Poika on Jumalan kirkkauden säteily ja hänen olemuksensa kuva”. Hän tuli osoittamaan ja käsinkosketeltavasti näyttämään meille, kuinka ihmeellisen hyvä Jumala oikeasti on. Jeesus saarnasi evankeliumia köyhille, paransi sairaat, herätti kuolleet, eheytti särkyneet sydämet, vapautti vangitut ja avasi sokeiden silmät.


Herra ei ole vuosien varrella muuttunut. Hän on tänään sama Jumala, kuka Hän oli ensimmäisen vuosisadan aikana. Hän on edelleen ihmeiden tekijä, parantaja, pelastaja ja Herra. Meillä on hyvä Jumala, joka tekee hyvää ja antaa hyviä lahjoja!


“Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valojen Isältä, jonka luona ei ole muutosta eikä varjoakaan vaihtelusta.” (Jaak. 1:17)


Anna tämän totuuden jymähtää sydämeesi ja mieleesi tänään:
Jumala on hyvä Jumala!


Lue tämä rukous ääneen juuri nyt:
Minulla on hyvä Jumala. Hän on hyvä minua kohtaan.
Hän antaa minulle hyviä lahjoja. Kiitos Isä!


‭‭