Menneen taakse jättäminenEi niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut. Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa
.
‭‭Fil. 3: 12-14

  • Nyt on aika jättää mennyt ja juosta näyn kanssa!
  • Tuo kaikki valkeuteen (1. Joh 1:9, Mark. 1:15) ja jätä käsittelemäsi asia taaksesi! 
  • Yksi suurimpia uskovia passivoivia asioita on menneisyys.
  • Unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin!

Valitse toimia Jumalan Sanan mukaan tänään!