Rakennetaan Kalliolle – Sydän

Niinkuin peura halajaa vesipuroille, niin minun sieluni halajaa sinua, Jumala. Minun sieluni janoo Jumalaa, elävää Jumalaa. Milloin saan minä tulla Jumalan kasvojen eteen? Psalmi 42:1-2

1. Hengellinen nälkä on herätyksen tärkein ainesosa ja ainut tapa vastaanottaa Jumalalta yhtään mitään Hengellinen nälkä on jotakin, jota tulee kehittää, viljellä ja suojella. Se määrittelee, kuinka nälkäinen olet Jumalan asioita kohtaanNiinkuin luonnollisissa asioissa, kuten ruokavaliosi eli mitä laitat suuhusi, määrittää sen, mitä olet. Sama koskee hengellisiä asioita. Olet mitä syöt. Jos syöt roskaruokaa, se on se, mitä kohtaan tulet nälkäisemmäksi, mitä haluat lisää. Sinulla ei ole silloin nälkää asioita kohtaan, jotka ovat sinulle hyväksi ja ravitsevia kehollesi. Lopputuloksena, tulet olemaan sairas ja kuolemaan ennenaikaisesti. Jos otat tavaksesi syödä hyvää, terveellistä ja ravitsevaa ruokaa, sinulle kehittyy nälkä hyvälle ruoalle ja sinun ruumiisi tulee olemaan terve ja vahva ja vastustuskykyinen. Tulet elämään pidempään ja sinulla tulee olemaan hyvä elämänlaatu.Ruumis: Terve ruumis; terve sydän, hyvä yleiskunto, ei terveysongelmia jne. Sairas ruumis; sairautta, anemiaa, korkea kolesteroli, sydänongelmia, syöpää, kipua jne.Henki; Hyvän hengellisen ruoan syöminen tuottaa terveen sydämen, vapaan, täynnä iloa ja rauhaa ja kaikki 9 Hengen hedelmää. Kun syöt hengellistä roskaruokaa – kun ruokit lihaa – se tulee tuottamaan sairaan sydämen, täynnä vihaa, katkeruutta, ahneutta, riitaa ja kaikki 17 lihan tekoa.

3. Kysy itseltäsi: Olenko nälkäinen Jumalan puoleen intohimoisesti?

  1. Jos kyllä: Suojele sydäntäsi ja mieltäsi, että pysyt tässä tilassa.
  2. Jos ei: Kysy itseltäsi, mitä pitää tehdä, että voit leikata hengellisen roskaruoan elämästäsi?

4. Aina: Ole nöyrä; tee parannus, anna Jumalan Sanan ojentaa sinua, tasoittaa tiesi jalkojesi alla. Jumalan Sana on sinun jalkaisi lamppu ja valkeus sinun teilläsi.

Jumala, sinä olet minun Jumalani, sinua minä etsin varhain; sinua minun sieluni janoaa, sinua halajaa minun ruumiini kuivassa ja nääntyvässä, vedettömässä maassa. Psalmi 63:1

Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa. Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta. Sillä sinun tykönäsi on elämän lähde; sinun valkeudessasi me näemme valkeuden. Psalmi 36:8-10

Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas (iloinen, onnekas, kadehdittava) se mies, joka häneen turvaa! Psalmi 34:8 (mukailtu AMP versiosta)

Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta (hengellistä) viiniä ja maitoa (yksinkertaisesti antautuminen, joka hyväksyy siunauksen). Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä (hengellisen ilon runsaudessa). Jes. 55:1-2 (mukailtu AMP versiosta)

Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan. Matt.5:6

Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: “Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun (nojautuu ja luottaa minuun), hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva (jatkuvasti) elävän veden virrat.” Joh.7:37-38 (mukailtu AMP versiosta)

Ja hän sanoi minulle: “Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi. Ilm.21:6

Ja Henki ja morsian (seurakunta, todelliset kristityt) sanovat: “Tule!” Ja joka kuulee, sanokoon: “Tule!” Ja joka janoaa, tulkoon (joka on kivuliaan tietoinen tarpeestaan niille asioille, jotka virvoittavat, vahvistavat ja tukevat sielua), ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi. Ilm. 22:17 (mukailtu AMP versiosta)