Pastori Tim Finlayson: Parantuminen

Niin Pietari avasi suunsa ja sanoi: “Nyt minä totisesti käsitän, ettei Jumala katso henkilöön, vaan että jokaisessa kansassa se, joka häntä pelkää ja tekee vanhurskautta, on hänelle otollinen. Sen sanan, jonka hän lähetti Israelin lapsille, julistaen evankeliumia rauhasta Jeesuksessa Kristuksessa, joka on kaikkien Herra, sen sanan, joka lähtien Galileasta on levinnyt koko Juudeaan, sen kasteen jälkeen, jota Johannes saarnasi, sen te tiedätte; te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.
Apostolien teot 10:34-38 FB38


Yksi saatanan lempitavoista on taakoittaa ihmistä sairauksilla ja taudeilla.


a. Uskonto on syy siiihen, että saatana voi väittää menestyksellä, ettei ihmeitä enää tapahdu.


b. Jumala ei koskaan muutu.


Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.
Heprealaiskirje 13:8 FB38


c. Jeesuksen antama lähetyskäsky on yhä sama.


Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: ‘Taivasten valtakunta on tullut lähelle’. 8Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.
Matteus 10:7-8 FB38


 Jumala haluaa parantaa sinut.

Kun hän astui alas vuorelta, seurasi häntä suuri kansan paljous.(V. 2-4 vert. Mark. 1:40-44. Luuk. 5:12-14.)Ja katso, tuli pitalinen mies ja kumartui maahan hänen eteensä ja sanoi: “Herra, jos tahdot, niin sinä voit minut puhdistaa”. Niin hän ojensi kätensä, kosketti häntä ja sanoi: “Minä tahdon; puhdistu”. Ja kohta hän puhdistui pitalistaan.
Matteus 8:1-3 FB38


Jumala haluaa parantaa ja suostuu parantamaan sinut. Haluatko ja suostutko sinäkin?

Jos suostutte ja olette kuuliaiset,niin te saatte syödä maan hyvyyttä;
Jesaja 1:19 FB38


Jeesus otti päällensä meidän sairautemme ja kantoi meidän taakkamme. (Matteus 8: 4-17 FB38)