3 yksinkertaista avainta Jumalan valtakunnan menestykseen

Iloitkoot ja riemuitkoot ne, jotka suovat minulle minun oikeuteni, ja sanokoot aina: “Ylistetty olkoon Herra, joka tahtoo palvelijansa parasta“. (Psalmi 35:27)

Jumala iloitsee palvelijansa menestyksestä!

Elämme hyvin jännittävää aikaa. Jeesus palaa hyvin pian. Kaikkialla ympärillämme puhutaan puutteista ja tarpeista: fyysisistä, taloudellisista ja hengellisistä. On aika Suomen seurakunnan nousta ja ottaa paikkansa ollakseen siunaus jokaisella alueella. Sinun ja minun täytyy olla siunattuja, jotta voimme olla siunauksena!

Älä anna tämän maailman huolien, vaikeuksien ja ongelmien vallata sinua. Meillä on suuri Jumala, joka tekee ihmeellisiä asioita tänä päivänä!

Avain #1: Ota Jumalan Sana itsellesi henkilökohtaisesti ja vastaa siihen. Usko ja puhu Sanaa ennen kuin näet tuloksia. Raamatullinen usko uskoo ennen näkemistä (Markus 11:23).

Avain #2: Pysy Jumalan tahdossa. Siunaus on siellä, missä Jumala on käskenyt sinun olla (1. Kuninkaiden kirja 17:4). Nöyrry sydämessäsi ja Hänen tahtoonsa, jos huomaat olevasi väärässä paikassa!

Avain #3: Pyhitä itsesi ja tahtosi kokonaan Jumalalle (Psalmi 1:1). Erota itsesi Jumalan pyhään käyttöön!

1. Mooseksen kirjan 28:10-22:ssa Jaakobilla oli henkilökohtainen kohtaaminen Jumalan kanssa. Hän uskoi Jumalan sanan, sitoutui Häneen henkilökohtaisesti ja päätti antaa Jumalalle 10 prosenttia kaikesta!

Päätä tänään olla Jumalan liiton mies tai nainen. Laita uskosi teoiksi! Jumala iloitsee SINUN menestyksestäsi! On aika suurille asioille!