Tällä viimeisellä tunnilla taivaan sade sataa alas ja sato tullaan korjaamaan.


Taivaan sade

Ilman Pyhän Hengen apua emme voi tehdä mitään. 

Elämme viimeisiä aikoja. Jumalalla on tehtävä sinulle. Sinä tulet olemaan vastuussa siitä armosta mikä sinulle on annettu. On tulossa ikuisia, taivaallisia palkkioita.  

Jaak 5:7 Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen. 

Tällä viimeisellä tunnilla taivaan sade sataa alas ja sato tullaan korjaamaan.

2 Piet 3:9. Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. 

Taivas pitää täsmällistä kirjaa! On aika kasvaa, täyttyä ja tehdä isoja asioita!

 1. Jumalalla on henkilökohtainen tehtävä sinulle.

Meidän tulee selvittää mikä tämä tehtävä on ja toimia siinä armossa minkä Jumala on meille jokaiselle antanut.  

Room 12:6. Ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu; jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on; 

 2. Me teemme tiliä tehtävästämme.

2 Kor 5:10. Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa. 

 3. Ikuiset palkkiot.

2 Joh 1:8 Ottakaa vaari itsestänne, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme aikaansaaneet, vaan että saatte täyden palkan. 

On Taivaan sateen aika!

Sakaria 10:1. Rukoilkaa Herralta sadetta kevätsateen aikana: Herra tekee ukkospilvet ja antaa heille sadekuurot, antaa kasvit joka miehen pellolle.

Viimeinen hetki, syyssade ja lopunajan sadonkorjuu!

‭‭Jaak ‭5:7‬. Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.