Pyhän Hengen toimet

Muutos maassamme tulee ainoastaan Pyhän Hengen voiman kautta!

Mitä tulee hengellisiin lahjoihin, veljet, en tahdo teidän olevan niistä tietämättömiä. (‭‭1. Kor.‬ ‭12‬:‭1‬ ‭FINRK‬‬)

Pyhä Henki on maan päällä juuri nyt. Elämme Pyhän Hengen aikakaudella. Jumala haluaa meidän olevan henkilökohtaisesti tietoisia Pyhän Hengen toiminnasta ja lahjoista sekä ymmärtävän ne sydämissämme.

Ei vain ollaksemme tietoisia meille saatavilla olevasta ilmestyksestä, voimasta ja inspiraatiosta. Jumalan sana rohkaisee meitä tavoittelemaan ja pyrkimään osalliseksi tästä uskonelämän alueesta!

Tavoitelkaa innokkaasti parhaimpia armolahjoja … (‭‭1. Kor. ‭12‬:‭31‬ ‭FINRK‬‬)

Tavoitelkaa rakkautta ja pyrkikää innokkaasti saamaan hengellisiä lahjoja, varsinkin profetoimisen lahjaa. (‭‭1. Kor.‭ 14‬:‭1‬ ‭FINRK‬‬)

Pyhä Henki haluaa meidän kasvavan halajamisessa, janossa ja kaipuussa toimia henkilökohtaisesti kaikissa lahjoissa. Nämä lahjat ovat jokaista uskovaa varten.

Nämä lahjat eivät ole luonnollisia lahjoja. 1. Korinttilaiskirjeen 12:8-10 lahjat ovat yliluonnollisia lahjoja jotka tuovat Jumalalta itseltään tulevan ymmärryksen ja voiman tiettyyn hetkeen, ja tietylle elämän alueelle. Tämä tapahtuu hyödyksemme ja seurakunnan rakentumiseksi!

Jeesuksen palvelutyö maan päällä oli yliluonnollista, alkuseurakunta oli yliluonnollinen seurakunta, ja meidät on kutsuttu yliluonnolliseen elämään!