River Church Finland tietosuojaseloste ja käyttöehdot

River Church Finland saa käyttää tietojani yhteydenpito tarkoitukseen. Yhteystiedot tallennetaan RCF:n lahjoittajarekisteriin. 

Rekisteriin kootaan tiedot lahjoituksista, jotka tulevat e-laskulla tai kortti-kuukausilahjoituksen kautta.

Mihin tietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Lahjoitusten käsittelyyn, arkistointiin ja kirjanpitoon
  • Yhteydenpitoon

Kuka voi käsitellä tietojasi?

Lahjoitusrekisteriin on pääsy vain RCF:n henkilökunnasta nimetyillä henkilöillä. Henkilötietoja ei luovuteta RCF:n ulkopuolisille toimijoille.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Noudatamme tietojen säilyttämisessä EU:n tietosuoja-asetuksen periaatteita. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen palveluidemme toteuttamiseksi tai keskeisiä liiketoiminnan tarkoituksia varten. Tällainen tarkoitus voi esimerkiksi olla lahjoittajapalautteen lähettäminen tai uusien lahjoituspyyntöjen lähettäminen.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Tietosuoja-asetus vahvistaa oikeuksiasi vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Pääsääntöisesti toteutamme pyyntösi 30 päivän sisällä. Pyynnöt tapahtuvat ottamalla yhteyttä partner@riverchurch.fi.

Sinulle kuuluvia oikeuksiasi ovat mm.:

Oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja sinusta on kerätty. 
Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja tunnistamisen perusteella toimitamme sinulle raportin henkilötiedoista, joita sinusta on tallennettu.

Oikeus pyytää sinusta kerättyjen henkilötietojen korjaamista. 
Mikäli huomaat tiedoissasi puutteita tai virheitä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää meitä korjaamaan ne.

Oikeus pyytää tallentamiemme henkilötietojen poistamista tai rajoittaa niiden käyttöä. 
Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Pyynnöstäsi poistamme henkilötietosi. Tämä tarkoittaa sitä, että poistamme henkilötiedot järjestelmistämme ja sinua ei voida sen jälkeen enää tunnistaa. Jos lahjoitustiedot poistetaan, ei kuukausilahjoitusta voida enää jatkaa, koska emme pysty kohdistamaan lahjoitusta.


Evästeet
Emme kerää sivustomme evästetietoja.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

River Church Finland ylläpitää asiakasrekisteriään osoitteessa:
Ulkoniitynkuja 6
01660 Vantaa

Osoitteesta partner@riverchurch.fi voit kysyä lisää henkilötietoihin liittyvistä asioista.