Sinun täytyy tulla itse nälkäiseksi, kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi!

Herätys on ravistelu. Se on muutos. Se on kohtaaminen Jumalan kanssa, mikä tuo täydellisen muutoksen. Maalliset asenteet ja halut ravistellaan pois elämästäsi. Pyhä Henki painaa sydämeesi taivaallisen suunnitelman ja tarkoituksen!

Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: “Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin”. Mutta tuo “vielä kerran” osoittaa, että ne, mitkä järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan, että ne, jotka eivät järky, pysyisivät. Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla; sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli. (Heprealaiskirje 12:26-29)

Jumala ilmoitti itsensä israelilaisille matkalla kohti luvattua maata. Vuori vapisi, kun Jumalan kirkkaus laskeutui alas (2. Mooseksen kirja 19:18). Jumala kutsui Israelia omaisuudekseen, pappisvaltakunnakseen ja pyhäksi kansakseen sillä ehdolla, että he pitäisivät liiton ja noudattaisivat Hänen käskyjään (2. Mooseksen kirja 19:5-6).

Elämme paremmassa liitossa, jossa on paremmat lupaukset. Uusi elämämme Kristuksessa toi meille siunauksen, yltäkylläisen elämän ja Jumalan kirkkauden. Pyhä Henki asuu meissä!

Halajatko muutosta enemmän kuin mukavuutta? Herätystä enemmän kuin vallitsevaa asiaintilaa? Onko sinulla vanhurskauden nälkä ja jano?

Anna kaiken sen, mikä voi järkkyä elämässäsi tulla järkytetyksi, niin että ainoastaan taivaalliset asiat pysyvät. Nouskoon rukous sydämestäsi Herralle. Sinun täytyy tulla itse nälkäiseksi, kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi!

Olkoon tämä viikko, jossa on enemmän Jumalaa ja vähemmän maailmaa!