Voitokas elämä

Voitokas elämä: Pidä mielesi ojennuksessa

2. Korinttilaisille 5:17 
Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.

2. Timoteukselle 2:22
Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä.

Kun olet tullut Jumalan valtakuntaan: Mielesi on avain jatkuvaan voittoisaan elämään.

Roomalaisille 12:2 
Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.

Filippiläisille 4:8
Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa;

Hallitset elämääsi uutena luomuksena – ja voit muuttaa ajattelutapasi – ja nähdä hedelmää!

Joosua 1:8 
Älköön tämä lain kirja sinun suustasi poistuko, vaan tutkiskele sitä päivät ja yöt, että tarkoin noudattaisit kaikkea, mitä siihen on kirjoitettu, sillä silloin sinä onnistut teilläsi ja silloin sinä menestyt.

2.Timoteukselle 1:7
Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.

2.Korinttilaisille 10:5
Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle

Sananlaskut 23:7 
Sillä niinkuin hän mielessään laskee, niin hän menettelee: hän sanoo sinulle: “Syö ja juo”, mutta hänen sydämensä ei ole sinun puolellasi.

https://vimeo.com/560271432