Anteeksianto

Jumalan lapselle anteeksiantaminen ja katkeruudesta vapaa eläminen ei ole ylimääräinen asia, jonka voit halutessasi tehdä, vaan vastuu ja velvollisuus.

Matteus 18:21-35

Aseta tämä mittapuuksi (standardiksi) sydämessäsi. Ei vain ulkoinen teko, vaan sydämen anteeksianto, joka ilmaistaan ​​hyvyyden ja ystävällisyyden näkyvänä hedelmänä. Kaikilla alueilla ja kaikissa tilanteissa ja kaikkien ihmisten kanssa.

Jeesus asetti sen ehdoksi uskonelämän elämiselle:

Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne.
‭‭Markus‬ ‭11:24-25‬ ‭FB38‬‬

Ikuisuuden ja Jeesuksen ristin uhrin valossa: Jumalan pelossa anna aina anteeksi!

Silloin Pietari meni hänen tykönsä ja sanoi hänelle: “Herra, kuinka monta kertaa minun on annettava anteeksi veljelleni, joka rikkoo minua vastaan? Ihanko seitsemän kertaa?” Jeesus vastasi hänelle: “Minä sanon sinulle: ei seitsemän kertaa, vaan seitsemänkymmentä kertaa seitsemän.
‭‭‭‭Matteus‬ ‭18:21-22‬ ‭FB38‬‬

  • Monet uskovat eivät voi päästää irti menneisyydestä, koska Jumalan Sanan valo puuttuu tällä alueella.
  • Monet kärsivät fyysisistä ja mielen alueen ongelmista juuri tämän aiheen takia.
  • Katkeruus ja anteeksiantamattomuus on syntiä.

Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys.
‭‭Roomalaiskirje‬ ‭13:10‬ ‭FB38‬‬

“Katkeruus on kuin myrkkyä joisi ja odottaisi toisen ihmisen kuolevan”

TÄNÄÄN ON VAPAUDEN PÄIVÄ.

Ota vastaan ​​Kristuksen ristin täydellinen työ ja Jeesuksen vuodatettu veri ja tee parannus menneestä katkerasta ja anteeksiantamattomasta sydämestä ja teoista.

Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.
Roomalaiskirje‬ ‭5:8‬ ‭FB38‬‬